Underbara Sewondie du är en person man inte vill förlora :* <3

 
Nu när jag lyssnar på musik så kan jag alltid börja tänka på så många saker ibland så är det dåliga saker och ibland hoppar det upp så fruktansvärt många minnen å bra saker, men just nu känner jag bara att jag blir så fruktansvärt arg!!

En sak jag börjar tänka på är min underbara kompis som betyder så fruktanvärt mycket. Alla mina vänner betyder sjukt mkt för mig men det är på helt olika sätt! Jag och du har haft det tungt men nää det ska inte förstöra vår fina vänskap! Man ska som du brukar säga kunna bråka i en vänskap för att kunna bli starkare mellan varandra! hm vet inte direkt om vi har bråkat men aa du förstår vad jag syftar på, nu känner jag att det är verkligen bra mellan oss två jag hoppas att du också känner så?! <3
Du är en människa som jag verkligen inte vill förlora för vi kan ha så fruktansvärt roligt/galet när vi umgås <3 du får mig att skratta då jag helst bara vill bryta ihop. Att känna sig trygg i då man är med dig är det man verkligen känner, jag kan vara mig själv och avslappand när vi umgås Tack för att du finns och jag kommer alltid stå vid din sida vad som än händer gumman! Du är en vacker rolig och sjukt underbar person och jag blir så arg då folk inte bara kan vara snäll mot dig. vad är deras jävla problem?
 
Dom som trycker ned dig är bara svartsjuk för att dom egentligen vill va som du! Du ska veta att du är bättre än dom idioterna!

Va bara dig själv och följ dina drömmar så kommer du att komma långt i ditt liv, visst det kan kännas jobbigt men du kommer att klara det!
 
Fler år kommer och vi kommer att komma varandra närmre min fina vän jag älskar dig!  :* :* :*
 
Love ya my best friend :* <3
God bye <3 :*.
 
RSS 2.0