Friends!

Satt just och tänkte på hur mycket ens vänner betyder för en :) 
Jag har sagt till dom många gånger hur mycket dom betyder för en och det kommer dom göra så länge dom finns vid ens sida! 
 
Till en speciell vän!
 
Har just insett att det finns en tjej som verkligen är en super gullig, man skrattar alltid när man är med henne. 
Det bästa är att man verkligen mår bra när man umgås med henne! Hon är lika crazy som jag brukar vara. haha^^
Måste vara ärlig med att säga att först hade jag verkligen svårt att lita på henne, visste inte riktigt vart jag hadde tjejen osv. osv. Men nu när vi kännt varandra ett bra tag så inser jag att hon är verkligen en vän som man bör och kan lita på! Något man verkligen har missat under sin resa genom livet. Hon är nog en av dom som jag kunna efter så kort tid känna att man verkligen kan säga en sak som man inte kanske går å säger till alla på så kort tid... (inte något jag kmr säga på bloggen) 
 
Du ska veta att Du kan räkna med att jag kommer alltid att finnas vid din sida, om det skulle vara något ex om du mår dåligt el vad som hälst så kan du alltid vända dig till mig så ska jag verkligen sitta och lyssna el försöka hjälpa dig, det du vill ha hjälp med :) Jag är inte den som sviker i första taget, är det något så är jag verkligen inte den som bara lämnar dom som står en nära :) 
 
Kanske inte var så mycket jag skrev men dom här orden är till dig Sewondie och jag hoppas att du förstår att jag kmr aldrig att lämna dig som min vän :) Vi ska ha så många år tsm vännen som vi kan skratta åt när vi är gamla!!! :)  haha finns redan många minnen xD If you know what i mean bejb<3

Det var allt från dessii ;P Love ya!!
 
En otroligt fin och underbar vän, henne ska man inte bara kasta bort!
Då förlorar man någon med ett stort hjälrta!! ♥
 
 
P.S.  Jo sorry bloggläsare om det kanske inte har blivit så mycket inlägg på sista tiden! Men det är inte lätt då man inte har nå internet.... :P ska försöka bli bättre !! :)
 
Love ya♥
RSS 2.0