Puss!!

Hejsan :) 

Då är julhelgen som över då! :) tänkte berätta hur min jul har varit :)

Uppe sittar kväll (Dagen före Julafton!; Mamma bjöd pappa hem till henne och vi for först och handla (fick låna min brors ena bil, Tack Magnus att jag fick ha den under julhelgen! Var verkligen hur schyst som helst ) Sedan for vi hem till mamma satt å fikade och bara pratade :) Sen så var det ju Bingolotto!! :) Så självklart så satt jag och pappa och spelade på de. Mamma hade ingen lott så hon satt bara och kollade på medans jag och pappa hade chans att vinna något, självklart ska pappa ha tur att vinna 100:- :O hahah Han har alltid tur när det spel och sådant.. :P Haha Själv så vann man ju inget xD haha Sen körde jag hem pappa <3 och for till min mormor och sov över där :) MYYYYSIGT VÄRRE ;) 
 
Julafton: Då for jag förbi mamma tvärt och sa God Jul till henne sedan for jag vidare till pappa och vi satt och såg på filmer sen kl 20.00 så hörde Johanna av sig och ville att jag skulle komma då, som jag har skrivit i ett äldre inlägg att jag skulle ju fira Jul med henne i år :) Det var huuur mysigt som helst :) Vi satt och såg film åt en massa gott och senare på kvällen så kom Jonte :) Mycket trevligt!!

Vi for ut en stund och körde bil :D mkt trevligt!!! TACK Johanna för att jag fick dela denna Jul med dig och TACK för dom fina julklapparna jag fick av dig <3<3 
 
Juldagen & Annandagjul: Som dom flesta gör e ju att fara ut och super på Juldagen & Annandag jul. Denna år så gjorde jag och Johanna inte de, vi hade väll tänkt det men jag var hemma hos mamma och myste på :) Så det var min jul helg varit :)


Snart ska jag ta bussen in till stan för att träffa Sewondie på stan så hoppas ni får en bra vecka för snart e de ju NYÅR!!!! då blir det PARTYYY !!! :) Kankse skriver innan dess vi får se om jag får någon möjlighet ;)
Ha det bäst <3 så ses vi nog snart igen :)
Detta fick jag av johanna!!
 
 
Love ya♥
RSS 2.0