Skellefteå Aik i mitt hjärta!!

Hej•AllaUnderbaraMänniskorDärUte! 
 
Först vill jag be om ursäkt att jag inte har skrivit på ett tag, men har inte vetat vad jag riktigt ska skriva om. :( 
Kanske blir mer nu när jag har ordnat upp lite saker i mitt liv.
 
Idag har jag varit med Therese N som jag brukar kalla syster <3 vi har bara suttit och snackat, hon berättade då att hon ska flytta söderut :( :D Hur ska jag då kunna klara mig? Vi har umgås sedan fritids och snart ska det inte bli så ofta :( Men jag är glad att för hennes skull att hon vågar pröva sina vingar!! Skulle också vilja fara söderut och göra något helt annat, men har tänkt jobba nått år sedan tror jag att jag ska flytta och prova mina vingar!! Starta om sitt liv med annan ort, nya människor helt enkelt nytt liv ska jag skaffa mig!!! :) 
För skulle det nu vara så man inte trivs så går det ju att flytta hem igen och sen går det ju att hälsa på sin familj och vänner <3 :)

Just nu så gör jag inte så mycket har kollat på hockey med dom bästa brudarna!! :) Självklart så vann mitt hemma lag Skellefte Aik !! Vi är då ett steg närmre guld, fast det är ju klart det kan ju vända!! :P Så ska inte vara för kaxig och säga att vi kommer ta hem hela skiten ;) haha ^^ Nä men skämt och sido, ikväll blir det "girlpower" i annas pärla till bil och fara ut och kolla om det finns nå roligt folk ute ;)^^
 
Sen i morgon blir det att ha famljemiddag sen kommer Johanna och hälsar på!! ;D Har saknat henne jätte mycket :) 

ajja nu ska jag va social med the girls!! :D see ya!!!
 
 
Love ya! ♥
RSS 2.0